Info

JB motoren is een jong en betrouwbaar bedrijf voor onderhoud aan motorfietsen, brommers, scooters en quads.

In 2020 hebben we besloten om de werkzaamheden die ik voornamelijk als hobby deed uit te breiden, en te registreren bij de KvK.

Doordat we doorgegroeid zijn uit de hobby hebben we lage kosten.

Ik zelf Jarno Bierman, sleutel al sinds mijn 14de aan auto's en brommers. Daardoor ben ik begonnen als automonteur en de opleiding tot eerste autotechnicus afgerond, omdat dit na 6 Jaar in de werkplaats wat ging vervelen bij ik verder gegaan als service technicus in de buitendienst voor Caterpillar Aardgas en Diesel motoren.
Na 12 jaar dat gedaan te hebben en in de tussentijd veel motoren en auto's onderhoud en diverse trainingen gevolgd te hebben, zijn we in 2020 gestart als officieel bedrijf.

Wel kunnen we geen vaste openingstijden hanteren doordat ik zelf nog fulltime werkt, dit omdat ik me huidige werk leuk vind, en het voor nu goed kan combineren.

Uiteraard handelen we naar de meest veilige maatstaven voor u als bereider maar doen we uiteraard alleen werkzaamheden die nodig zijn tegen een eerlijke prijs.

Graag informeren of adviseren wij u voor onderhoud en kosten.


K.O.R

Als JB Motoren zijn wij gergristreerd in de KOR, De kleineondernemersregeling (KOR) is een vrijstelling voor de btw. 

Wat is de KOR?

De KOR is een btw-vrijstelling. Als u voldoet aan de voorwaarden en kiest voor de KOR, hoeft u geen btw meer te berekenen aan uw klanten. Ook doet u geen btw-aangifte meer en kunt u geen btw meer terugvragen over uw kosten en investeringen.